torstai 16. joulukuuta 2010

Top 5

5. Fleet Foxes (198)

Mikäs vuosi nyt olikaan, 2008? Mä lämpenen ehkä vähän hitaasti välillä. Siihen, että Mykonoksestakin tuli yksi maailman parhaista biiseistä viimein vuonna 2010, saattoi vaikuttaa vähän myös bändin kotikaupunki. Keväällä ostan levyn itselleni matkamuistoksi.
4. Delay Trees (238)


Soft Construction -EP on ollut niin lohtu- kuin ilolevynäkin. Se sopii joka tunnelmaan, se on ihana. Nimetön täyspitkäkin on hyvä, vaikka tietty on pakko olla sitä mieltä, että About Brothersin EP-versio on parempi. Cassette 2012n video on söpö, mutta mitä tekemistä sillä on biisin kanssa?
3. Midlake (241)

No ehkä Roscoekin vois päästä sinne maailman parhaiden biisien listalle. Suuri harmi, että pilasin Tavastian-keikan olemalla kuoleman väsynyt ja työntämällä tulpat liian syvälle korviin. Onneksi Ruissalossa sentään paistoi aurinko.
2. Magenta Skycode (242)

Vaikka mä vihaankin kissoja, Relief on niin hieno levy, että saa kissat täysin anteeksi. Oliskohan tää kiivennyt ykköseksi listalla, jos levy olisi julkaistu jo aiemmin?
1. Wilco (316/12.)

Toukokuinen Kulttuuritalon keikka oli aivan mieletön. Uusi nimetön levy on aivan mieletön. Mä haluan oman lemmikkikamelin. Ja jos ikinä alan muusikoksi, pyydän Feistin levylle fiittaamaan.

1 kommentti:

  1. Hei) tosi hyvä blogi! Kiva kun jaat kiinnostavaa musiikkia muiden kanssa.

    VastaaPoista